Over ons

Frank Baas de eigenaar van Baas Groenmachines. Baas Groenmachines is al jarenlang een begrip in Noord-Holland waar klanten naar toe gaan voor reparaties, verkoop, verhuur, service en onderhoud van hun tuin- en parkmachines. Het bedrijf is dealer en leverancier van de merken Stiga, Jonsered, Echo en Aspen.

De start

Baas Groenmachines aan de Oosteinderweg werd begin jaren zeventig opgericht door Aad van der Heide en werd in 1999 overgenomen door Cees Baas. Door de jaren heen groeide het bedrijf uit tot een succesvolle onderneming met klanten van Den Helder tot aan Beverwijk. Niet alleen particulieren wisten Baas Groenmachines te vinden, maar ook gemeenten, waterschappen, sportverengingen, campings, stratenmakers en hoveniersbedrijven. Sinds 1 april 2016 heeft Frank Baas, neef van Cees Baas, de onderneming overgenomen.

Van grasmaaiers tot aan kettingzagen

Baas Groenmachines heeft een uitgebreid assortiment tuin- en parkmachines, zoals kettingzagen, houtkloofmachines, bosmaaiers, grasmaaiers, versnipperaars en stenenslijpers. Naast de verkoop is het ook mogelijk voor klanten om dergelijke machines te huren. Voor een paar uur, een dag of zelfs een heel weekend.

Frank Baas: “We hebben veel vaste klanten in ons bestand die we koesteren. We hebben een grote voorraad onderdelen en machines en naast de verkoop van nieuwe machines, kunnen klanten ook bij ons terecht voor reparaties, service en onderhoud van hun park- en tuinmachines. Mocht er iets gebeuren met uw machine, dan kunt u die langsbrengen bij ons en anders halen we die op. Want klantvriendelijkheid en het bieden van goede service staan bij ons hoog in het vaandel! We proberen er alles aan doen om onze klanten tevreden naar huis of richting hun werk te sturen!”

Dus twijfel niet en kom langs! Frank Baas vertelt graag over alle machines die hij heeft staan en wil met liefde demonstraties geven en mensen leren hoe ze het beste de machines kunnen gebruiken.

Frank Baas

Frank en Cees Baas in de garage